O nas

METKA LAMPE – izobraževalna trenerka, poslovna svetovalka in coachinja

Kadrovski inženiring Lampe - Metka LampeLeta 2007 sem stopila na samostojno poslovno pot kot izobraževalna trenerka in poslovna svetovalka v procesih povečevanja zadovoljstva zaposlenih. Osnovni fokus namenjam vodjem za kvalitetno vodenje svojih sodelavcev in njihovo pravilno motivacijo, zaposlenim za učinkovitejše delo in večji prispevek lastni skupini ter upravam za uspešnejšo interno komunikacijo in povečevanje zadovoljstva in pripadnosti zaposlenih.

Več kot trideset let že nabiram poslovne izkušnje, ki jih tudi danes nadgrajujem s svojim usposabljanjem in izobraževanjem. Leta 1995 sem na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani zaključila študij in pridobila naziv univerzitetna diplomirana ekonomistka.

  • Certifikati in diplome iz izobraževanj oz. usposabljanj:

[nggallery id=1]

 

Dodatna znanja sem pridobivala tekom let na različnih konferencah doma in v tujini, seminarjih in usposabljanjih. Leta 2010 sem na Planet GV obiskovala Šolo za predavatelje in pridobila diplomo usposobljene predavateljice. V letih 2012-2013 pa sem obiskovala še Šolo za coache na Glotta Novi in pridobila naziv coach.

Poslovno pot sem po končani srednji ekonomski šoli pričela kot referentka za kredite in nadaljevala kot planer-analitik. V drugo desetletje sem stopila kot vodja gostinske dejavnosti in zaključila kot izvršna direktorica. Tretje desetletje je močno zaznamovala kadrovska dejavnost, najprej kot kadrovska direktorica v podružnici multinacionalne družbe in danes kot izobraževalna trenerka, poslovna svetovalka in direktorica.

V prihodnjem obdobju želim vsa svoja znanja v še večjem obsegu prenesti na svoje partnerje in slušatelje. Vedno bolj se v naših mislih in srcih oblikuje misel, da “posel delajo ljudje”. Z mojo pomočjo želim, da postanete boljši vodje, boljši zaposleni in poslovno odlično podjetje.